Driessen: "Mislintat weigerde de gesprekken met hem af te breken"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © NESimages

Valentijn Driessen maakt zich grote zorgen over de toekomst van Ajax. De chef voetbal van De Telegraaf is vernietigend richting het bestuur van de Amsterdammers.

"Het is bijna misdadig hoe het instituut Ajax te grabbel wordt gegooid", schrijft Driessen in zijn column in De Telegraaf. "De vorige transferzomer ging veel fout, maar Mislintat maakt fouten in het kwadraat. Hoe kan Maurice Steijn hier een team van smeden als er bij een combinatie tussen een Kroaat, Nederlander en Deen een Babylonische spraakverwarring ontstaat? Als er koppen moeten rollen, hoor je de namen van Steijn en Mislintat."

"Maar interim-directeur Jan van Halst is als voormalig commissaris samen met directeur Maurits Hendriks (hij is plots niet meer in het camerashot met het Ajax-bestuur te vangen) en rvc-voorzitter Pier Eringa minstens zo schuldig", is Driessen duidelijk. "Zij gaven groen licht voor het experiment van Mislintat en zijn bij alle transfers betrokken geweest."

"En zij staken Edwin van der Sar een mes in de rug toen hij op het allerlaatste moment overstag ging en zijn bezwaren tegen Peter Bosz als nieuwe trainer naast zich neerlegde", vervolgt hij. "Mislintat weigerde echter de gesprekken met Steijn af te breken en kreeg daarbij de steun van Hendriks, Van Halst en Eringa. Het resultaat neemt bij Ajax steeds pijnlijkere vormen aan."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in Ajax komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op Ajax (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
8/10
Ajax
14:30
AZ
zo
22/10
FC Utrecht
12:15
Ajax
zo
29/10
PSV
14:30
Ajax
do
2/11
Ajax
20:00
FC Volendam
zo
5/11
Ajax
16:45
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
12 Vitesse 7 -5 6
13 SC Heerenveen 7 -8 6
14 RKC Waalwijk 6 -8 6
15 Ajax 5 -3 5
16 Almere City 7 -12 4
17 FC Utrecht 7 -12 3
18 FC Volendam 6 -10 1
Bekijk de hele stand