Driessen: "Of er ruzie is geweest? Schreuder speelt gevaarlijk spel"

Valentijn Driessen vreest voor de positie van Alfred Schreuder. Vooral de keuze om Daley Blind te passeren zou niet goed zijn gevallen bij de voetballer, maar ook bij vader Danny Blind. Laatstgenoemde keert in januari terug in de Raad van Commissarissen van de Amsterdammers.

"Denk je niet dat bij Ajax de pleuris uitbreekt? De twee 'Blindjes' zijn tegen de trainer, Huntelaar en Hamstra zijn lichtgewichten en Van der Sar is geen directeur die dat kan managen", zegt Derksen bij Vandaag Inside. "Als je als trainer in slechte tijden vader en zoon Blind tegen je krijgt, dan kun je niet overleven. Ze noemen Danny niet voor niets scholletje, die is overal tussendoor en babbelt overal."

"Die heeft ook bijna overal bijgezeten", reageert Valentijn Driessen. "Hij heeft bij heel veel gesprekken gezeten. Hij is gewoon een commissaris die tijdelijk is gedetacheerd bij de KNVB als assistent van Louis van Gaal. Toen hij dat aannam was het al duidelijk dat hij in januari weer terugkeert in de RvC van Ajax. Schreuder speelt dus een heel gevaarlijk spel. Hij moet die laatste twee wedstrijden winnen, of Blind weer opstellen. Maar dat is ongeloofwaardig."

"Of er ruzie is geweest in de kleedkamer? Ik weet wel dat Blind ook eens is gepasseerd door Ten Hag en toen stonden ze neus aan neus. Het zijn geen prettige reservespelers die Ajax op de bank heeft. Als je hem van de week ook weer zag. Hij zal wel door hebben dat hij het niet kan belopen, maar niet begrijpen dat Rensch op zijn positie speelt. Ik denk dat hij tegen Rangers ook heeft geweigerd om in te vallen", aldus Driessen.

Nederland - Qatar

Nederland wint voor 50x (!) je inzet!

De derde wedstrijd van Oranje op het WK wordt dinsdag gespeeld! Onze mannen nemen het op tegen Qatar. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 keer je inzet (!!) als Oranje wint van Qatar! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
8/01
NEC
14:30
Ajax
za
14/01
Ajax
21:00
FC Twente
zo
22/01
Feyenoord
14:30
Ajax
do
26/01
Ajax
21:00
FC Volendam
zo
29/01
Excelsior
14:30
Ajax
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 14 22 33
2 Ajax 14 27 30
3 PSV 14 22 30
4 AZ 14 9 29
5 FC Twente 14 15 27
6 Sparta Rotterdam 14 9 24
7 FC Utrecht 14 2 24
Bekijk de hele stand