Driessen pleit voor vertrek Ajacied: "Wegwezen met die kerel"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Orange Pictures

Valentijn Driessen vindt dat Ajax Jordan Henderson deze zomer weer moet verkopen. De Engelse middenvelder heeft volgens de journalist helemaal niks gebracht in zijn eerste halfjaar in Amsterdam. 

Henderson tekende afgelopen winter een flink contract van 2,5 jaar, maar zou alweer twijfelen over zijn toekomst. "Henderson is gekomen en heeft niet geleverd wat iedereen dacht dat hij zou kunnen leveren", merkt Mike Verweij op in Kick-off. Daarbij drukt het salaris van de middenvelder enorm op de begroting. "Dus als Ajax hem kan verkopen en er komt een club, en dat is ook voor hem interessant dan is het voor iedereen het beste als hij vertrekt."

Driessen denkt dat men er bij Ajax ook zo over denkt. “Als hij voor een goed bedrag naar Engeland kan, dan denk ik dat Kroes hem direct aflevert bij Hoek van Holland”, merkt de journalist op. "Hij heeft zoveel geld gekost en hij heeft natuurlijk totaal niet geleverd. Daarnaast is hij ook een tijd geblesseerd geweest omdat hij zo nodig met Engeland mee moest. Wegwezen met die kerel!"

Lees meer:
0 reacties