Valentijn Driessen sneert: "Ajax heeft bij allebei zitten slapen"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Pro Shots

Graham Potter wordt met enige regelmaat genoemd als kandidaat voor de trainersfunctie bij Ajax. Valentijn Driessen vindt echter dat de Amsterdammers daar geen werk van moeten maken. Dat vertelt hij in de Kick-Off-podcast van De Telegraaf.

De chef Voetbal van de krant denkt dat het voor Ajax beter is als ze de pijlen richten op het zoeken van een Nederlandse trainer. Clubwatcher Mike Verweij vindt dat Ajax de kans gemist heeft om Arne Slot of Peter Bosz als trainer aan te stellen. “Ik denk dat Ajax bij allebei heeft zitten slapen. Ze hadden Slot kunnen hebben toen hij nog bij AZ zat. Het verhaal van Bosz is bekend. Er wordt nu geroepen dat Mislintat ook nog een poging heeft gewaagd, maar die is pas in actie gekomen toen hij eigenlijk al bij PSV zat. Een gemiste kans.”

Driessen denkt dat Mislintat zowat iedereen heeft benaderd om trainer te worden bij Ajax. “Graham Potter, Pascal Jansen, Maurice Steijn, Peter Bosz. Wat moet je nou in Nederland met Graham Potter?” In een eerdere uitzending van de podcast werd er beweerd dat Potter Ajax een geweldige club zou vinden. Driessen denkt daar anders over. “Ga toch weg, man. Graham Potter. We zitten toch niet op Graham Potter te wachten? Omdat hij met Brighton achtste is geworden… kom op, hé. Ik hoorde Mike zeggen dat Ajax in eerste instantie kijkt naar een Nederlandse trainer en daar ben ik wel blij mee,” aldus Valentijn.

Lees meer:
0 reacties