Driessen sneert naar voormalig directeur: "Club totaal geruïneerd"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Pro Shots

Valentijn Driessen snapt niet dat Borussia Dortmund in zee is gegaan met Sven Mislintat. Dat vertelde hij in de Kick-off podcast van De Telegraaf.

De periode van Sven Mislintat bij Ajax als directeur voetbalzaken heeft maar 128 dagen geduurd, waarna hij de laan uit werd gestuurd. Per 1 mei zal hij echter een technische functie gaan bekleden bij Borussia Dortmund. "De loyaliteit van die Duitse clubs is ver te zoeken. Hij heeft een collega-club totaal geruïneerd", vertelt de Chef Voetbal van De Telegraaf.

Zijn collega Mike Verweij reageert vervolgens met een grap op de uitspraken van Driessen. "Misschien kan-ie twaalf spelers van Ajax overnemen", daarna gaat hij er wel serieus op in. 'Als jij over Benjamin Tahirovic zegt: "Hij is wereldwijd de beste op zijn positie in zijn leeftijdscategorie', dan moet je ook zoveel karakter hebben om hem morgen te kopen van Ajax. Hoe vaak krijg je de kans om de beste speler op een bepaalde positie te halen?'

De Duitser noemde Tahirovic niet de beste speler maar is wel van mening dat hij één van de grootste talenten is in zijn leeftijdscategorie op die positie. "Hij is naar mijn mening een van de grootste talenten op deze positie die ik ooit heb gezien. Hij moet zich natuurlijk nog ontwikkelen, maar dat kan hier en daar, zullen wij hem bij helpen", aldus Mislintat.

Lees meer:
0 reacties