Driessen wijst: "Die kun je beter hebben dan Jordan Henderson"

Ajax speelde afgelopen weekend gelijk tegen NEC. Opnieuw een teleurstellend resultaat en dus is de grote vraag: hoeveel kritiek verdient trainer John van 't Schip?

"Hij verdient kritiek voor de manier van spelen en hoe Ajax zich presenteert", is het oordeel van Valentijn Driessen bij Vandaag Inside. "Hij is de trainer, hij is verantwoordelijk. Het klopt dat er spelers ontbreken, maar dat betekent niet dat je volledig in elkaar moet storten en dat je je door NEC van het kastje naar de muur moet laten spelen in je eigen ArenA."

De voorgangers van Van 't Schip hebben het ook niet gered. Of zij niet goed genoeg zijn als trainer? "Als je met het materiaal van NEC, zoals Rogier Meijer doet, zo kan voetballen... Dan moet je met de kwaliteiten die bij Ajax rondlopen, ook zo kunnen voetballen. Dat moet toch niet zo heel erg moeilijk zijn", zegt Driessen. "Om aan de bal van de ene naar de ander te spelen."

"Sutalo speelt alleen maar achteruit. Aan de andere kant staat Sandler, die ooit bij Ajax is opgeleid, die speelt alles vooruit. Proper speelt alles vooruit, die kun je beter hebben dan Henderson, want die speelt alles naar de zijkant of achteruit", aldus de chef sport van De Telegraaf. "Het lijkt nergens naar."

Lees meer:
0 reacties