Driessen ziet belangrijk Ajax-duo: "Zij maken het verschil"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © De Telegraaf

Valentijn Driessen zag Ajax donderdagavond goed wegkomen tegen Bodo/Glimt. De Amsterdammers 'stolen' een 1-2 zegen uit Noorwegen.

"Ajax kon eindelijk een keer de polonaise lopen", begint Driessen na afloop bij de Telegraaf. Het spel was echter absoluut niet goed. "Het was opnieuw gatenkaas. Ze hebben het aan Ramaj te danken dat ze niet met een grote nederlaag van het veld stappen."

Driessen zag dat Ajax na de rode kaart van de Noren weer even terug kwam in het spel. "Het ging aanvankelijk wat gelijker op, Ajax deed aanvallend weer iets. Al snel zakten ze massaal terug en kwamen ze er niet meer uit", zag de journalist. Kenneth Taylor besliste de wedstrijd vlak voor tijd in de verlenging. "Voor Taylor was het een domper dat hij niet mocht spelen, maar uiteindelijk geweldig."

De blessure van Brian Brobbey is nog wel een smetje op de zege. Volgens Driessen heeft Ajax de spits hard nodig tegen AZ zondag. "Hij is samen met Steven Berghuis de kapstok waar alles aan opgehangen wordt. Zij maken het verschil", meent hij. "Het wordt een belangrijke wedstrijd, als Ajax verliest is het gat zo groot dat ze het niet meer goed gaan maken."

Lees meer:
0 reacties