Driessen ziet droomkandidaat voor Ajax: "Dat zou geweldig zijn"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Vandaag Inside

Valentijn Driessen denkt dat Erik ten Hag de beste trainer is om John van 't Schip op te volgen bij Ajax. De journalist verwacht dat de oefenmeester van Manchester United komende zomer weer beschikbaar is.

Deze week begon Alex Kroes als algemeen directeur bij Ajax. "Het belangrijkste is dat hij een nieuw elftal, trainer, directeur transferzaken en hoofd jeugdopleiding neerzet", stelt Driessen in de Telegraaf. "Z'n focus zal voornamelijk op het technische gebeuren liggen, omdat ze nog geen technisch directeur hebben. Hij heeft daar ook genoeg ervaring in, dat is hem wel toevertrouwd."

Volgens Driessen is het niet gek als de naam van Ten Hag valt voor de trainersfunctie. "Het is algemeen bekend dat hij bezig is aan zijn laatste maanden bij Manchester United. Hij heeft het bij Ajax heel goed gedaan, het zou geweldig zijn om hem terug te halen", aldus de journalist. Kroes is eerder al in Engeland gesignaleerd, dus ik kan me voorstellen dat die link wordt gelegd."

"Ze zoeken een Nederlandse trainer, dan kom je uit bij Frank de Boer en Pascal Jansen, maar Ten Hag is de meest uit het oog springende", besluit Driessen.

Lees meer:
0 reacties