El Ghazi waarschuwt Ajax: "Niet hun ware gezicht laten zien"

Anwar El Ghazi
Anwar El Ghazi Foto: © Pro Shots

Anwar El Ghazi verwacht dat er donderdagavond kansen liggen voor Ajax bij Aston Villa. Na het gelijkspel van vorige week valt vanavond in Birmingham de beslissing in het Conference League-tweeluik.

Ajax hield Aston Villa knap in bedwang in Amsterdam, maar El Ghazi verwacht nu een hele andere wedstrijd. "Omdat Aston Villa in de ArenA niet zijn ware gezicht heeft laten zien. Maar met het publiek erachter, in het eigen stadion, op dat grote veld voelt Villa zich thuis", vertelt de oud-speler van beide clubs aan de Telegraaf. "De fans gaven ons altijd iets extra’s, want de sfeer op Villa Park is niet normaal."

Aston Villa is de nummer vier van Engeland, al vindt El Ghazi dat ze in de Europese wedstrijden nog tegenvallen. "Ajax gaat sowieso één of twee honderd procent kansen krijgen. Het is zaak om goed te staan, scherp te verdedigen en de mogelijkheden die er komen onmiddellijk te killen", aldus de clubloze aanvaller.

Volgens El Ghazi moet het in ieder geval niet op strafschoppen aankomen, want dan is de kans groot dat penaltykiller Emiliano Martinez aan het langste eind trekt. "Emiliano is lang, heeft met zijn armen een groot bereik en leest in welke hoek zal worden geschoten", weet de 28-jarige. "Dat hij Oranje stuitte op het WK, was echt geen toeval."

Lees meer:
0 reacties