Elshoff snapt tegenstanders niet: "Er is te veel ontzag voor Ajax"

Jeroen Elshoff
Jeroen Elshoff Foto: © Pro Shots

Jeroen Elshoff, commentator bij de wedstrijd tussen AZ en Ajax (2-2), had na het zien van de eerste helft niet meer verwacht dat het nog een gelijkwaardige wedstrijd zou worden.

"In de eerste helft vond ik AZ geen partij voor Ajax. Ajax had de bal en schaakte naar voren", vertelt Elshoff in de NOS Voetbalpodcast. "Het was heel veel zoeken op de as in de drukte. Ze creëerden daardoor best wel mogelijkheden en momenten."

"Ik had geen moment het gevoel dat het na rust een echte wedstrijd zou gaan worden", gaat de commentator verder. "Het gebeurde wel, omdat ze bij AZ in de rust iets op het bord hadden gedaan waardoor ze meer druk konden krijgen op de bal."

Elshoff vindt dat tegenstanders zich strijdbaarder op mogen stellen tegen Ajax. "Na rust toonde AZ ook de brutaliteit die je thuis van ze verwacht. Durf gewoon te gaan. Er is iets te veel ontzag, wat helemaal niet nodig is bij Ajax in deze vorm."

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties