'Engelse trainer geïnteresseerd in Ajax': "Vorig jaar ook in beeld"

Graham Potter
Graham Potter Foto: © BSR Agency

Graham Potter zou erg geïnteresseerd zijn in het trainerschap bij Ajax. Dat onthult journalist Marcel van der Kraan zondag in Kick-off van de Telegraaf.

Ajax lijkt normaal gesproken een vervanger voor John van 't Schip te moeten vinden richting volgend seizoen. Van der Kraan komt aan met een gerucht uit Engeland. "Eén van de trainers die daar op dit moment heel geïnteresseerd zou zijn in Ajax is Graham Potter, die bij Brighton natuurlijk al een beetje het Ajax-voetbal bracht", vertelt hij. “Hij is volgens mij vorig jaar ook al in beeld geweest voordat Maurice Steijn in de bocht kwam."

Potter zit sinds zijn ontslag bij Chelsea vorig jaar april zonder baan en zou afgelopen zomer ook al 'zeer geïnteresseerd' zijn in de vacature bij Ajax. Mike Verweij ziet liever een Nederlandse trainer komen en noemt Pascal Jansen. "Hij was ook in beeld rondom de aanstelling van Steijn. Marijn Beuker en Alex Kroes hebben natuurlijk allebei bij AZ gezeten", legt de journalist uit. "Nu weet ik niet of Jansen na zijn ontslag bij AZ nog steeds een reële optie is, maar hij is ook wel in beeld geweest."

Lees meer:
0 reacties