"Er lijkt één ideale kandidaat zich aan te dienen: Peter Bosz"

Peter Bosz op de training van Lyon
Peter Bosz op de training van Lyon Foto: © Pro Shots

Freek Jansen weet dat binnen Ajax de zoektocht naar een opvolger van Erik ten Hag begonnen is. De clubwatcher namens Voetbal International denkt dat Ajax opnieuw uit gaat komen bij Peter Bosz.

“Die zoektocht is inmiddels in volle gang, waarbij bekende en mindere bekende namen de revue passeren. Zoals bij elke club, wil ook Ajax alle opties in ogenschouw nemen. Een Nederlandse trainer, zoals in de afgelopen decennia vanzelfsprekend was, of een sprong in het diepe met een buitenlandse trainer?”, begint Jansen bij Voetbal International.

“Is er een trainer in eigen gelederen die er klaar voor is, moet het een trainer zijn met een verleden bij Ajax of juist niet? Dat laatste is met Ten Hag natuurlijk ook goed bevallen”, vervolgt hij. “Het hangt allemaal nauw met elkaar samen. De selectie zal flink op de schop gaan komende zomer, en door het vertrek van de technisch directeur en de trainer geldt dat ook voor de belangrijkste technische functies binnen Ajax.”

Volgens Jansen is Peter Bosz de ideale kandiaat. “Juist met deze omstandigheden in het achterhoofd, lijkt er één ideale kandidaat zich aan te dienen: Peter Bosz. Bosz straalde in alles rust, controle en attractiviteit uit, maar stuitte intern op Amsterdamse roddel en achterklap.”

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 6 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Fortuna Sittard -
-
Ajax -
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Ajax -
-
FC Groningen -
zo 21 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
Ajax -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
za 3 sep. 2022, 16:30
Eredivisie
Ajax -
-
SC Cambuur -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 AZ 0 0 0
3 Excelsior 0 0 0
4 FC Emmen 0 0 0
5 FC Groningen 0 0 0
Bekijk de hele stand