Christian Eriksen naar Ajax? "Daar moet je niet aan beginnen"

Christian Eriksen
Christian Eriksen Foto: © Pro Shots

The Sun pakte afgelopen week uit met het nieuws dat Christian Eriksen voor een terugkeer naar Ajax staat. Toch is die terugkeer op dit moment nog niet aan de orde, zo vertelt Mike Verweij, die Eriksen wel een versterking zou vinden, in Kick-off de podcast

"Eriksen wordt in verband gebracht met Ajax, maar volgens mij is dat op dit moment nog niet heel concreet", zegt Verweij. "Dat kan morgen weer anders zijn. Het zou natuurlijk wel een hele goede kracht zijn voor in de Eredivisie."

Daar is Valentijn Driessen het niet mee eens. "Dat moet je niet doen. Bij Manchester United zat hij voornamelijk op de bank. Die hadden geloof ik 120.000 blessures en Eriksen zat negen van de tien keer op de bank. Bij de nummer acht van de Premier League kom je al niet aan de bak, wat heb je dan nog in Nederland te zoeken? Daar moet je echt niet aan beginnen."

"Je wil doorgroeien, dan moet je niet in de categorie Eriksen meer zitten. Ten Hag had ook die gedachte: goed voor de selectie en voor de breedte, een hele goede speler. Maar hij is een goede speler gewéést", besluit Driessen. 

Lees meer:
0 reacties