Eshly Bakker onder de indruk van Ajax: "Dat hebben ze laten zien"

Milicia Keijzer (Ajax) en Eshly Bakker (FC Utrecht)
Milicia Keijzer (Ajax) en Eshly Bakker (FC Utrecht) Foto: © Pro Shots

Ajax Vrouwen imponeerde dit seizoen in Europa. De Amsterdamse club bereikte de kwartfinales van de UEFA Women's Champions League. Daarin bleek Chelsea een maatje te groot.

Eshly Bakker, voormalig speelster van Ajax Vrouwen, is onder de indruk van het Europese toernooi van haar oude ploeg. "De wedstrijd tegen Chelsea heb ik niet gekeken, maar andere wedstrijden wel. Ik ben zelfs in de Arena geweest voor de wedstrijd tegen Bayern München. Ze hebben het echt goed gedaan en het is iets om trots op te zijn", zegt de aanvalster van FC Utrecht Vrouwen in gesprek met ProProf Magazine.

"Als Ajax en Nederland laten ze zien dat de stap naar de top helemaal niet zo groot is", is Bakker van mening. Zelf speelde ze met FC Twente Vrouwen in de UEFA Women's Champions League. "We wonnen van Sparta Praag en mochten toen tegen Barcelona. We speelden in het Mini Estadi. Dat vergeet je nooit meer. Natuurlijk had het me supermooi geleken om dat avontuur met Ajax aan te gaan, maar ik kijk daar niet met ‘fomo’ naar", zo geeft ze aan.

Lees meer:
0 reacties