Farioli ontkent opnieuw Ajax-geruchten: "Nee, absoluut niet"

Francesco Farioli
Francesco Farioli Foto: © Pro Shots

Ondanks dat de overgang van Francesco Farioli naar Ajax al zo goed als zeker is volgens De Telegraaf weigert de huidig hoofdtrainer van Nice op de geruchtenmolen in te gaan. 

Nadat de hoofdtrainer met zijn ploeg afgelopen vrijdag Europees voetbal wist te verzekeren kwamen er al nekel vragen naar voren maar deze werden snel van tafel geveegd. In de aanloop naar het duel met Paris Saint-Germain wordt de Italiaanse coach gevraagd of hij, met alle geruchten, moeite heeft om zich te concentreren.

"Nee, absoluut niet", begint Farioli. "Ik heb het vorige week gezegd en ik zal het tot het einde van het seizoen zeggen: dit is niet het moment om over mezelf of individuen te praten. We hebben onze doelen bereikt, met veel werk en opoffering. De nadruk leggen op andere zaken dan het team kan schadelijk zijn. We gaan al onze energie in deze grote bubbel steken waar ik, de spelers en de club in zitten."

"We zullen allemaal gefocust zijn op deze wedstrijd tegen PSG, waarna we hopelijk naar Lille gaan om een ​​finale te spelen", besluit Farioli. Na de wedstrijd tegen PSG, die gepland staat voor woensdagavond, heeft Nice dit Ligue 1-seizoen alleen nog een wedstrijd tegen Lille OSC.

Lees meer:
0 reacties