FC Twente moet mogelijk 3 (!) basisspelers missen tegen Ajax

Myron Boadu
Myron Boadu Foto: © NESimages

FC Twente neemt het zondagmiddag in Amsterdam op tegen Ajax, maar trainer Joseph Oosting kan sowieso nog geen beroep doen op Myron Boadu. Dat valt te lezen op de officiële kanalen van de Tukkers. De AS Monaco-huurling liep een blessure op in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

De snelle centrumspits, die ook trefzeker was in de derby, moest daardoor ook al de duels met SC Heerenveen en Fortuna Sittard aan zich voorbij laten gaan. Oosting weet ook nog niet of hij in de Johan Cruijff Arena een beroep kan doen op de beoogde basisspelers Mees Hilgers, Michel Vlap en Gijs Smal.

“We trainen morgen nog. Daarna kijken we hoe fit de mannen zijn en wie kan starten of eindigen”, besluit de oefenmeester. Als Hilgers niet inzetbaar is, lijkt Max Bruns de logische vervanger. Anass Salah-Eddine zou op de plek van Gijs Smal kunnen spelen, terwijl Mitchell van Bergen of Naci Ünüvar op een basisplaats mogen hopen in de voorhoede. Laatstgenoemde kan terugkijken op een goede invalbeurt tegen Fortuna Sittard en is officieel nog eigendom van Ajax.

Lees meer:
0 reacties