Feyenoord-fan Boskamp: "Toch vind ik het heel erg triest voor Ajax"

Jan Boskamp
Jan Boskamp Foto: © Orange Pictures

Jan Boskamp heeft met ongenoegen gekeken naar de onplezierige gebeurtenissen in de Johan Cruijff ArenA tijdens de Klassieker die gestaakt werd.

Tegenover Het Belang van Limburg. "Wat een puinhoop. Ik ben misschien wel een supporter van Feyenoord, maar toch vind ik het heel erg triest voor Ajax. Hoe je het ook draait of keert, die club blijft hét uithangbord voor het Nederlands voetbal. Oké, de situatie binnen de club is allesbehalve gezond, maar met dat soort acties helpen ze hun club alleen maar meer naar de klote. Je ziet het natuurlijk niet alleen bij Ajax, ook bij mijn cluppie heb je dat soort mafkezen."

Ook in het Belgische voetbal ziet Jan zaken behoorlijk misgaan in het voetbal. "Zelfs een mooie derby zoals die tussen RWDM en Union wordt ontsierd door een groep debielen die elkaar op een Brussels terras beginnen bekogelen met stoeltjes. En bij Anderlecht gooien ze dan weer met bakstenen naar supportersbussen van Club Brugge. Waarom toch? Ik word echt misselijk van dat soort toestanden", besluit Boskamp.

Lees meer:
0 reacties