Feyenoorders halen uit naar Ajax tijdens huldiging KNVB Beker

John van 't Schip
John van 't Schip Foto: © Pro Shots

Feyenoord-fans hebben bij de huldiging vanwege de winst van Ajax nog even zout in de wonden gestrooid bij de Amsterdammers. De Rotterdammers staken niet onder stoelen of banken dat Ajax dit seizoen geen prijzen heeft gewonnen.

Waar voor Ajax het seizoen teleurstellend verloopt, heeft Feyenoord een prima seizoen. Ze hebben de KNVB Beker gewonnen en worden naar alle waarschijnlijkheid tweede achter PSV. Dat betekent dat de Rotterdammers volgend seizoen weer mogen uitkomen in de poulefase van de Champions League.

In de reële scenario’s is Europa League-voetbal momenteel het hoogst haalbare voor Ajax. Daarnaast hebben ze geen prijs kunnen winnen dit seizoen. In de KNVB Beker werd het uitgeschakeld door Hercules uit de Derde Divisie en in de Conference League was Aston Villa over twee wedstrijden te sterk.

Bij de huldiging van Feyenoord vanwege het winnen van de KNVB Beker wreef Feyenoord nog even in dat Ajax dit seizoen geen prijzen heeft gewonnen. “Helemaal niets in Amsterdam. “Helemaal niets, helemaal niets, helemaal niets in Amsterdam”, klonk het op Binnenrotte. De plek waar de huldiging werd gehouden.

Lees meer:
0 reacties