Fitz-Jim keert terug: "Voor alle partijen een win-winsituatie"

Kian Fitz-Jim in het shirt van Excelsior
Kian Fitz-Jim in het shirt van Excelsior Foto: © Pro Shots

Kian Fitz-Jim keert per direct terug naar Ajax. De middenvelder werd sinds afgelopen zomer verhuurd aan Excelsior, maar wordt nu dus al teruggehaald naar Amsterdam.

"Ajax is met de Rotterdamse club en de speler overeengekomen dat hij per direct terugkeert naar Amsterdam", zo laat Ajax weten. Dat Excelsior Fitz-Jim uiteindelijk liet gaan, heeft ook te maken met de komst van Kenzo Goudmijn. De middenvelder werd donderdag op huurbasis vastgelegd door de Kralingers.

"Kian speelt sinds augustus bij ons en heeft zich in het afgelopen half jaar ontwikkeld. Begin januari heeft Ajax bij ons het verzoek ingediend om hem vroegtijdig terug te halen", zo geeft technisch manager Niels van Duinen aan op de website van Excelsior. "Voor ons was een belangrijke voorwaarde dat we eerst een volwaardige vervanger op het middenveld wilden binnenhalen."

Hij gaat verder: "Met de komst van Kenzo Goudmijn is aan die wens voldaan, waardoor we nu tegemoet kunnen komen aan de wens van Ajax en Kian. Het is prettig dat dit alles voor de start van de tweede seizoenshelft is afgerond, waardoor onze sportieve ambities niet in het geding komen. Hierdoor is dit voor alle partijen een win-winsituatie."

"Ik hoop dat Kian slaagt bij Ajax en zal hem zeker op de voet blijven volgen. Met de komst van Kenzo zijn wij overigens nog niet klaar op ons middenveld. Wij willen ons daar in de komende weken graag nog verder versterken", aldus Van Duinen.

Lees meer:
0 reacties