Fitz-Jim reageert: "Gefronste wenkbrauwen kan ik best begrijpen"

Kian Fitz-Jim
Kian Fitz-Jim Foto: © Pro Shots

Kian Fitz-Jim heeft gereageerd op zijn terugkeer bij Ajax. De middenvelder snapt dat zijn tussentijdse vertrek bij Excelsior voor vraagtekens zorgt.

"Ik heb altijd gezegd: als de trainer me terug zou willen, dat ik terug zou gaan. De trainer (John van 't Schip) belde me op en zei dat hij me terug wilde hebben om op het middenveld te spelen, of in ieder geval om voor mijn kans te gaan", zo vertelt Fitz-Jim aan ESPN.

Of de middenvelder in Amsterdam veel aan minuten zal komen, weet hij niet. "Hij zou me sowieso de kans geven. Dat was het perspectief. Dan ligt het uiteindelijk aan mezelf. Gefronste wenkbrauwen kan ik best begrijpen. Vanuit de buitenkant lijkt het misschien zo dat het geen geslaagde huurperiode was, maar in die vier maanden heb ik wel echt heel veel geleerd. Het is natuurlijk heel anders dan bij Ajax. Je gaat qua accomodatie en alles eromheen van de nummer één naar de nummer vijftien. Daarvan heb ik echt heel veel geleerd, ik ben Excelsior echt dankbaar."

Fitz-Jim zag Ajax na zijn terugkeer wel stunten met Jordan Henderson, een speler die ook op zijn favoriete positie kan spelen. "Voor mij is het dan een beetje lastig. Maar ik denk dat het goed is voor de club om een speler van dat kaliber hier te hebben. Ik kan er alleen maar van leren."

Lees meer:
0 reacties