Francesco Farioli lovend: "Verliefd geworden op zijn energie"

Francesco Farioli en Alex Kroes
Francesco Farioli en Alex Kroes Foto: © Pro Shots

Francesco Farioli is begonnen aan zijn baan bij Ajax. De leermeester, die het momenteel nog moet doen zonder de internationals die actief zijn op het EK, vertelde in gesprek met ESPN over Alex Kroes én de mogelijke komst van Pablo Rosario. 

"Rosario? Ik weet niet of hij terugkomt naar Nederland', aldus Farioli die niet graag spreekt over de speculaties. "Het gaat niet om de spelers die hier nu niet zijn. Maar ik ben fan van de speler en hij was erg belangrijk voor mij bij Nice. Maar het is niet netjes om over spelers van andere clubs te praten." Om die reden laat de Italiaan zich ook niet uit over Wout Weghorst.

Iemand over wie hij wel wil praten, is Alex Kroes. "Alex is de beste baas die ik had kunnen wensen", is hij lovend. "Ik ben verliefd geworden op zijn energie en zijn verlangen om dingen hier te veranderen. Zijn manier van werken is exact hetzelfde als mijn manier. Hij is waarschijnlijk één van de redenen waarom ik de nieuwe trainer ben van Ajax. Wij zijn de eerste die op De Toekomst verschijnen, maar ook de laatste die hier vertrekken."

Lees meer:
0 reacties