Frank de Boer kritisch op Ajax: "Het is pijnlijk, schrijnend"

Frank de Boer
Frank de Boer Foto: © BSR Agency

Frank de Boer ziet ook hoe Ajax dit seizoen vecht tegen de bierkaai. De Amsterdammers gaven ook tegen Go Ahead Eagles een voorsprong weg en verspeelden punten in de strijd om de vijfde plaats.

"Het is echt pijnlijk", zegt De Boer in de studio van Viaplay. "Ajax kan een keer verliezen, geen probleem. Maar het kan niet zo zijn dat je in het merendeel van de wedstrijden geen grip hebt. Heel frustrerend, want dit is Ajax niet. De tegenstander is beter, dat gevoel heb je steeds. En dan hebben we het niet over tegenstanders als PSV of Feyenoord, maar over Go Ahead Eagles. Dat vind ik schrijnend."

"Wat er nu moet gebeuren bij Ajax? Je had gehoopt op een beetje rust, maar dat dit nu weer gebeurd is heel erg vervelend", reageert oud-Ajacied Siem de Jong. "Sinds een aantal jaren was het natuurlijk wachten op stabiliteit en dat hoopten we nu te krijgen. Maar dat is weer niet het geval. Op bestuurlijk niveau moet stabiliteit komen en daarna ook weer op het veld. Het is niet lekker voor de groep", aldus De Jong.

Lees meer:
0 reacties