Freek Jansen ziet 'krankzinnig' iets bij Ajax: "Hoe dom kan je zijn?"

Freek Jansen
Freek Jansen Foto: © BSR Agency

Freek Jansen heeft geen goed woord over voor de manier van handelen van Alex Kroes. De journalist van Voetbal International en jarenlang Ajax-watcher, vindt dat de algemeen directeur een enorme fout heeft gemaakt door aandelen van de Amsterdamse club te kopen.

"Het is krankzinnig", opent Jansen in de ochtendshow van Radio 538. "Iedereen die dit heeft gezien, denkt dat het een 1 april-grap is. Kroes heeft zijn eigen glazen keihard ingegooid met als gevolg dat hij geen toekomst meer heeft als algemeen directeur van Ajax. Hoe dom kan je zijn? Het is niet zo dat je als algemeen directeur van Ajax een vrijwilligersvergoeding krijgt, maar hij heeft het gedaan en dan zijn de consequenties hard en logisch", zo vindt hij.

De hoofdredacteur van VI merkt dat het nieuws hard aankomt bij de supporters van Ajax. "Dit slaat overal in als een bom. Ajax is al twee jaar dolend en Kroes is binnengehaald als een soort verlosser. Maanden was het wachten op Kroes en dan gebeurt dit. Ik kan mij ook voorstellen dat ze bij Ajax denken: hoe nu verder?", aldus Jansen.

Lees meer:
0 reacties