Frenkie blijft Spanje bezighouden: dit is de vraagprijs van Barça

Frenkie de Jong
Frenkie de Jong Foto: © Pro Shots

De toekomst van Frenkie de Jong blijft onderwerp van gesprek in Spanje. De middenvelder zou nog steeds in de plannen van Xavi voorkomen, maar toch valt een verkoop niet uit te sluiten.

Vrijdag staat De Jong, wederom, op de voorpagina van het Spaanse Sport. Hierin wordt ook het prijskaartje van De Jong genoemd. De Nederlander zou FC Barcelona 100 miljoen euro moeten opleveren. De Catalanen denken dat dit op de huidige transfermarkt een realistisch bedrag is.

Manchester United zou de meest serieuze interesse hebben in De Jong. De toekomstige club van Ajax-trainer Erik ten Hag zou echter nog geen bod hebben uitgebracht op de dribbelaar. Ook speelt de belangstelling van Paris Saint-Germain op de achtergrond nog altijd. De Parijzenaars zaten ook al achter De Jong aan toen hij vanuit Amsterdam vertrok. Destijds koos hij voor FC Barcelona.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties