"Geelen beoogd algemeen directeur van Ajax, hij gaat benoemd worden"

Menno Geelen in de Johan Cruijff ArenA
Menno Geelen in de Johan Cruijff ArenA Foto: © Pro Shots

Chris Woerts weet het zeker: Menno Geelen wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax. Volgens de sportmarketeer wordt de huidige commercieel directeur van de Amsterdamse club later deze maand voorgedragen.

Eerder werd Alex Kroes aangesteld als algemeen directeur. Hij werd geschorst, maar keerde recent terug in een andere rol: die van technisch directeur. In de zoektocht naar een nieuwe algemeen directeur viel eerder al de naam van Geelen en hij lijkt het nu dus ook te worden. "Ik heb echt wel nieuws. Menno Geelen is de beoogd algemeen directeur van Ajax", zegt Woerts bij Vandaag Inside.

"Hij zou voorgedragen worden, maar het is nu definitief: hij gaat waarschijnlijk op 21 mei benoemd worden", weet de marketeer. "Ze wilden geen buitenstaander: Ajax was klaar met Van Praag en Van Halst. Geelen is zeer gewaardeerd binnen Ajax. Commercieel staat het als een huis", aldus Woerts.

Hij heeft wel vertrouwen in Geelen: "Menno is een goede gozer, hij wordt een goede algemeen directeur. Dit is een goede keuze van Ajax."

Lees meer:
0 reacties