Genee doet Ajax-onthulling: "Aanbieding van grote club gehad"

Wilfred Genee
Wilfred Genee Foto: © Pro Shots

Wilfred Genee weet dat Kenneth Taylor er goed op staat in het buitenland. De presentator denkt dat de middenvelder van Ajax aan zijn laatste zijn seizoen in Amsterdam bezig is.

Taylor was dit seizoen vaak het mikpunt van kritiek, maar richt zich de laatste weken weer wat op. "Taylor schijnt al door een aantal hele grote clubs gevolgd te zijn. Hij schijnt zelfs een aanbieding van één hele grote club te hebben gehad", beweert Genee maandagavond in Veronica Offside. "Ik denk dat hij gewoon weggaat aan het einde van het seizoen. Hij doet het steeds beter en als je hem in een beter team zet, dan kan hij wel eens heel goed functioneren."

Wim Kieft denkt echter dat het te vroeg is voor de 21-jarige middenvelder. "Hij gaat niet naar een grote club. We hebben het gezien met Gravenberch", geeft de analist als voorbeeld. Gravenberch ging al vroeg naar Bayern München, maar kwam daar totaal niet in actie. "Je praat met de trainer en die zegt: 'ik heb allemaal ideeën met jou'. Bij Bayern denken ze dat ze er nog twintig hebben. Waarom zou het dan wel bij Liverpool lukken? Die denkwijze begrijp ik gewoon niet."

Lees meer:
0 reacties