'Gnonto niet naar Amsterdam; Freiburg lijkt Italiaan in te lijven'

Wilfried Gnonto
Wilfried Gnonto Foto: © Pro Shots

Ajax lijkt de komst van Wilfried Gnonto uit het hoofd te kunnen zetten. De gewilde aanvaller lijkt in de Bundesliga aan de slag te gaan. SC Freiburg heeft de beste papieren om de achttienjarige aanvaller aan de selectie toe te voegen.

Gnonto werd de afgelopen tijd frequent in verband gebracht met Ajax en PSV. Na zijn succesvolle optreden in het nationale elftal van Italië is de belangstelling voor hem enorm toegenomen. Freiburg ligt nu op poleposition, zo meldt Di Marzio. Maar ook Hoffenheim heeft de hoop om Gnonto in te lijven nog niet opgegeven. Coach André Breitenreiter heeft met Gnonto samengewerkt bij Zürich en Hoffenheim hoopt de Italiaan daarmee te kunnen overtuigen.

Wilfried Gnonto heeft een contract bij FC Zürich dat nog slechts één jaar loopt. Eerder gaf de vader van Gnonto al een indicatie van de prijs die voor zijn zoon op tafel moet worden gelegd. "Elke dag krijgen we nieuwe aanbiedingen, ik heb ook gelezen over Freiburg en Hoffenheim, we zullen zien of zij aan de vraagprijs van FC Zürich van vijftien miljoen euro willen voldoen", zegt de vader van Gnonto tegen RAI Sport.

Di Marzio meldt echter dat er geen vijftien miljoen nodig is om Gnonto aan te kunnen trekken. De prijs die voor de jeugdige Italiaan zal moeten worden betaald, zal rond de tien miljoen liggen.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 6 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Fortuna Sittard -
-
Ajax -
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Ajax -
-
FC Groningen -
zo 21 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
Ajax -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
za 3 sep. 2022, 16:30
Eredivisie
Ajax -
-
SC Cambuur -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 AZ 0 0 0
3 Excelsior 0 0 0
4 FC Emmen 0 0 0
5 FC Groningen 0 0 0
Bekijk de hele stand