Grant kijkt uit naar Klassieker: "Dat geeft een extra boost"

Chasity Grant na een goal
Chasity Grant na een goal Foto: © Pro Shots

De vrouwen van Ajax spelen aanstaande zaterdag de Klassieker tegen Feyenoord. Het duel wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena, wat een mooie entourage belooft.

Dat weet ook Chasity Grant. Eerder speelde zij al met Ajax in De Kuip een Klassieker. "De mooiste wedstrijd tot nu toe was in De Kuip. Het is gewoon mooi om in een groot stadion te spelen", zegt ze in gesprek met ESPN. "Voor ons pakte die wedstrijd goed uit, dus dat is alleen maar fijn."

Zaterdag mag Grant dus met haar ploeg aantreden in de Arena. "Ik denk dat dat een extra boost geeft. Je wilt ook aan de supporters laten zien dat je de betere ploeg bent en je wilt ook voor hun een mooie wedstrijd neerzetten. Je moet ook de mensen entertainen en dat is natuurlijk waar we voor gaan."

Sprake van extra druk is er niet. "Na de nederlaag tegen Twente hebben we heel goed de neuzen vooruit staan. We weten heel goed waar we aan toe zijn. We willen een goede wedstrijd neerzetten, zodat we misschien ook vaker in de Arena kunnen spelen", besluit Grant.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand