Gravenberch: ''Ik wil meer minuten maken, maar het gaat om het team''

Copyright-ProShots-12190474.jpg
Copyright-ProShots-12190474.jpg

Ryan Gravenberch is momenteel bezig aan zijn eerste toernooi met het Nederlands elftal. De jonge middenvelder die dit jaar doorbrak heeft inmiddels al zes interlands achter zijn naam. 

Gravenberch heeft zich afgelopen seizoen in een razend tempo ontwikkeld. Tijdens een persmoment voor de wedstrijd van Nederland tegen Noord-Macedonië zegt de jonge Amsterdammer het volgende: "Alles gaat zo snel. Het is lastig om alles te beseffen."

Het grote talent zou weleens een basisdebuut kunnen krijgen in het EK. Maandag 21 juni staat er namelijk een wedstrijd tegen Noord-Macedonië op het programma. En aangezien Nederland al geplaatst is zou het zo kunnen zijn dat er andere spelers, waaronder Gravenberch, een basisplaats gaan krijgen. 

Daarnaast staat Marten de Roon op scherp en wordt hij toch gezien als dé concurrent van het 19-jarige talent. Op een vraag of Gravenberch daarover na heeft gedacht, reageert hij als volgt: "Zo kijk ik er niet naar. Als speler wil je natuurlijk altijd spelen, maar we zijn hier met één doel. Ik wil meer minuten maken, maar het gaat om het team."

Lees meer:
0 reacties