Gullit waarschuwt Van den Boomen: "Het is een slangenkuil"

Branco van den Boomen
Branco van den Boomen Foto: © Pro Shots

Branco van den Boomen is de nieuwste aanwinst van Ajax. Tijdens Rondo belde de middenvelder in en gaf Ruud Gullit te kennen dat Ajax momenteel geen makkelijke club is om binnen te komen.

"Weet je dat het op dit moment een slangenkuil is bij Ajax? Weet je dat?. Je komt niet in een gespreid bedje terecht. Er verandert heel veel, als het aan de nieuwe datamanager Sven Mislintat ligt. Er moeten nog tien spelers komen. Daarnaast moeten er ook nog spelers weg, dus hij weet nog helemaal niet waar hij terechtkomt. Het wordt allemaal nieuw."

Van den Boomen denkt dat het wel meevalt. "Ik weet niet of het een slangenkuil is hoor. Ik heb alleen maar goede dingen meegemaakt bij Ajax. Dat de trainerspositie nog vacant is deert de middenvelder evenmin. "Ik vind dat je voor een club kiest. Je weet ook dat iedere club waar je heen zou gaan een grotere club zou zijn dan Toulouse. Bij alle clubs staat de druk erop, dus het kan zomaar dat een trainer in drie of vier maanden weg is. Of misschien blijft hij drie of vier jaar."

De middenvelder is dan ook vooral blij met zijn overstap. "Ik ben zo trots. Zo trots op mezelf. Als je er zoveel over hebt voor de sport, en via een omweg bij Ajax terechtkomt, is dat fantastisch. Het sprak Mislintat aan dat ik aanvoerder was van een buitenlandse club. Mijn data zijn natuurlijk goed en daarmee heeft hij ook gewerkt. Ik kan eigenlijk alle posities op het middenveld bezetten en hoop belangrijk te worden voor de ploeg."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in Ajax komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op Ajax (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
RKC Waalwijk
21:00
Ajax
zo
8/10
Ajax
14:30
AZ
zo
22/10
FC Utrecht
12:15
Ajax
zo
29/10
PSV
14:30
Ajax
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 5 -3 5
15 Vitesse 6 -7 3
16 FC Utrecht 6 -10 3
17 FC Volendam 5 -8 1
Bekijk de hele stand