Haller: "Ik kan niet wachten om hem in actie te zien op het EK"

Sébastien Haller bij Borussia Dortmund
Sébastien Haller bij Borussia Dortmund Foto: © Pro Shots

Afgelopen zondag tijdens de 2-0 overwinning op FC Utrecht was oud-Ajacied Sebastien Haller aanwezig. De spits, die momenteel speelt bij Borussia Dortmund, werd na afloop van de wedstrijd gevraagd naar zijn mening over Brian Brobbey.

“Iedereen heeft zijn kwaliteiten vandaag kunnen zien”, zegt Haller over de Ajax-spits die met een goal en een assist werd verkozen tot man of the match bij ESPN. “Brobbey is sterk, snel en altijd dreigend. Dat is Brian, altijd een bedreiging. Als hij de bal heeft, zie je dat verdedigers een stapje terugzetten, omdat hij van alles met de bal kan doen: rennen, bij zich houden, scoren…."

“Het enige waar ik me zorgen om maakte, was of hij iedere week kon spelen. Nu zie ik hem iedere week spelen”, vervolgt Haller. “Ik ben blij voor hem. Ik kan niet wachten om hem in actie te zien op het EK. Ik houd altijd de resultaten van mijn oude clubs in de gaten en ik zie Brobbey vaak scoren. Mooi om te zien. Iedereen wist dat hij het talent had, maar het was een kwestie van fit blijven. Ajax is een goede ploeg voor hem en hij is ook een goede speler voor het Nederlands elftal.”

Lees meer:
0 reacties