Haller prijst Ajacied: "Maakt een grote kans op plekje in Oranje"

Sebastian Haller
Sebastian Haller Foto: © Pro Shots

Sébastien Haller was zondagmiddag te gast in de Johan Cruijff ArenA. De oud-spits van Ajax en FC Utrecht zag zijn oude werkgevers het tegen elkaar opnemen.

Uiteindelijk won de thuisploeg met 2-0. "Ik keek naar iets om te doen met de kinderen en toen ik deze wedstrijd op het programma zag, zeiden we: dit is de dag om te komen", vertelt de winnaar van de Afrika Cup aan ESPN. "Het was speciaal om beide teams te zien spelen. Ik moet zeggen dat het best een leuke wedstrijd was. Ajax domineerde duidelijk, maar had niet veel kansen. Utrecht speelde meer op de counter."

Haller was complimenteus voor oud-teamgenoot Brian Brobbey, die zondagmiddag weer trefzeker was. "Hij is snel, sterk en niet bang om veel dingen te proberen", aldus de aanvaller van Borussia Dortmund. "Hij is altijd een gevaar. Als hij de bal krijgt, zie je alle verdedigers een beetje wegstappen. Zij weten namelijk dat hij kan aanzetten, de bal vast kan houden en goals kan maken. Ik denk dat hij een grote kans maakt op een plekje in de Oranje-selectie."

Lees meer:
0 reacties