Haller verliest van Frankrijk; Hlynsson gelijk tegen Jong Portugal

Sebastien Haller
Sebastien Haller Foto: © Pro Shots

Sebastien Haller heeft vrijdagavond met Ivoorkust niet weten te winnen van Frankrijk. De spits van Ajax verloor met zijn teamgenoten in de laatste minuut van de regerend wereldkampioen.

Haller begon in de basis, maar werd in de 84ste minuut gewisseld. Namens Ivoorkust zette Pepe zijn ploeg in de negentiende minuut op een 0-1 voorsprong. Drie minuten later maakte Olivier Giroud namens Frankrijk alweer gelijk.

In de tweede helft bleef de 1-1 lang op het scorebord staan, tot de laatste minuut. In de 93ste minuut was het Tchouameni die Frankrijk alsnog de overwinning bezorgde in dit vriendschappelijke duel. Ajax-speler Kristian Hlynsson speelde vrijdag met Jong IJsland met 1-1 gelijk tegen Jong Portugal. De middenvelder speelde negentig minuten mee.