Harde kern Marseille klaar met selectie: "Maak je shirt nat of ga weg"

Marcelino
Marcelino Foto: © Pro Shots

Olympique Marseille is donderdagavond de tegenstander van Ajax in de Europa League. Net als Ajax, beleeft de Franse volksclub een bijzonder beroerde seizoenstart.

Tegen een laagvlieger in de vorm van Toulouse werd er gelijkgespeeld: wederom reden tot klagen voor de fans, die hun elftal voornamelijk onder zagen presteren dit seizoen. De harde kern was er na de wedstrijd tegen de Zuid-Fransen helemaal klaar mee.

"Maak je shirt nat of ga weg", klonk het tijdens de wedstrijd al in het Stade Vélodrome. "Het is normaal dat de supporters veel van ons eisen", vertelde basisspeler en aanvoerder Valentin Rongier na afloop voor de camera bij Prime Video. "Maar er zitten geen saboteurs in deze groep en dat is ook te zien, denk ik."

Ook trainer Marcelino, die de handdoek in de ring gooit, is teleurgesteld. "We mistten vandaag precisie in de laatste fase van de aanval, onze aanvallers hadden pech", vertelt de Spaanse coach. "We moeten meer als een team spelen, maar waar ik me het meest zorgen om maak is hoeveel moeite we hebben met scoren."

Lees meer:
0 reacties