Hato benoemd tot aanvoerder: "Moet je nagaan, wat een armoede"

Jorrel Hato tegen Feyenoord
Jorrel Hato tegen Feyenoord Foto: © Pro Shots

Youri Mulder zag Jorrel Hato een no-look pass geven tegen Feyenoord. Mulder begrijpt totaal niet waarom de verdediger zoiets deed, ook andere analytici zijn kritisch.

Willem van Hanegem vindt dat Hato zag hem ook slecht spelen en stelt dat hij zich niet ontwikkelt. "Die speelde in het begin heel goed. En als je hem nu ziet…", opent hij in Rondo over de verdediger die het onderspit delfde tegen Minteh. "Dan zie je dat hij nog veel moet leren. Die werd ook al gelijk in het Nederlands elftal gezet."

Toen captain Steven Bergwijn werd gewisseld werd Hato aanvoerder. Rafael van der Vaart snapte dat niet. "Je kan zo’n jongen toch geen aanvoerder maken?” Marco van Basten snapt dat wel. "Er was helemaal niemand anders. Moet je nagaan, wat een armoede. Hij zegt ook niks. Maar die anderen, die zeggen ook niks, of kunnen ook niks, of zijn buitenlanders."

Youri Mulder zag de jongeling ook nog iets zeer opmerkelijks doen, laat in de wedstrijd. "Ik zag Hato bij een 6-0 stand ook nog een no-look pass geven… Ze zijn echt van de leg, dat is wel duidelijk." Mulder zag niemand uitblinken. Ze worden allemaal minder."

Lees meer:
0 reacties