Nelisse waarschuwt Ajacied: "Veel mensen met slechte bedoelingen"

Nelisse in zijn tijd bij Red Bull Salzburg
Nelisse in zijn tijd bij Red Bull Salzburg Foto: © Pro Shots

Robin Nelisse is adviseur van de familie van Jorrel Hato. Hij ziet Hato later bij de Europese top belanden, zo vertelt hij aan De Telegraaf.

Nelisse zag dat Hato op vroege leeftijd al veel potentie bezat. "Op het moment dat ik Jorrel bij Sparta in de jeugd zag spelen, wist ik al dat hij een uitzonderlijk talent was. Jorrel straalde uit dat het hem heel makkelijk af ging."

Zelf is Nelisse een Feyenoorder, maar dat Hato voor Ajax koos, deerde hem niet. "Uiteindelijk gaat het om Jorrel en dit is nu eenmaal het pad dat hij heeft bewandeld. Dat het harde werken – van jongs af aan – is beloond en hij bij Ajax carrière kan maken, maakt ons allemaal hartstikke trots."

Hij voorziet de familie dus regelmatig van advies. "De belangrijkste les is dat hij alleen mensen om zich heen verzamelt die het beste met hem voor hebben, hem ondersteunen en die hij vertrouwt." Hij spreekt uit eigen ervaring. "Nadat ik als jonge speler mijn contract bij Feyenoord tekende, had ik zogenaamd opeens een miljoen vrienden. Dus moet je goed filteren, want in deze wereld zijn er helaas veel mensen met slechte bedoelingen", waarschuwt Nelisse.

Lees meer:
0 reacties