Hato hint op nieuw contract bij Ajax: "Doel voor volgend seizoen"

Jorrel Hato
Jorrel Hato Foto: © Pro Shots

Het zou zomaar kunnen dat Jorrel Hato binnenkort zijn contract bij Ajax verlengt. Daar hintte de verdediger op in gesprek met De Telegraaf.

Eerder wisten al verschillende media te melden dat onderhandelingen tussen de club en Hato prima verlopen. Tegenover De Telegraaf gaf de voetballer antwoord op een paar stellingen. Uit één van die antwoorden zou je kunnen opmaken dat hij langer in Amsterdam blijft spelen.

Eén van de stellingen waar Hato een antwoord op gaf was of hij de titel van jongste Ajax-aanvoerder ooit zou inruilen voor het kampioenschap. Daar is de verdediger het wel mee eens. "Van jongs af aan is het mijn droom om kampioen te worden met Ajax. Dat wilde ik en wil ik nog steeds. Iedereen kent de beelden van een Ajax-kampioenschap. Als jonge speler wil je daar deel van uitmaken. Dat is het doel voor volgend seizoen."

Hiermee lijkt het erop dat hij ook volgend seizoen nog bij Ajax wil spelen. Daarnaast denkt hij dat hij zich in Amsterdam nog verder kan ontwikkelen. "Ik ben pas 18 jaar en dit seizoen is pas mijn eerste echte Eredivisie-seizoen als basisspeler. Ik weet dat ik hier nog genoeg kan leren", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties