Hato: "Je hoopt eigenlijk dat er één club niet uit de koker komt"

Jorrel Hato aan de bal namens Ajax
Jorrel Hato aan de bal namens Ajax Foto: © BSR Agency

Ajax speelt donderdagavond in de Conference League tegen Aston Villa. Van alle mogelijke tegenstanders is dit de zwaarste, zo erkent ook Jorrel Hato.

"Bij de loting hoop je eigenlijk dat er één club niet uit de koker komt: Aston Villa. Het is niet eenvoudig om in de top-4 van de Premier League te staan", zegt de jonge verdediger in gesprek met De Telegraaf. "Dat dit ze lukt en dat ze op dit moment clubs als Tottenham Hotspur en Manchester United achter zich houden, zegt alles over de kracht van Aston Villa."

Hato is het er niet mee eens dat Ajax het seizoen alleen kan redden door de Conference League te winnen. "Natuurlijk zou het fantastisch zijn als we de Conference League winnen, maar het is niet het enige waardoor wij het seizoen kunnen redden. Europees voetbal halen is het belangrijkste, want ook komend seizoen willen we in Europa actief zijn", aldus de mandekker.

Hij noemt het een 'mooie uitdaging' om tegen de Engelse club te spelen. "Door je met goede tegenstanders te mogen meten, word je een betere speler. En dat is mijn voornaamste doel: me elke dag verder te ontwikkelen."

Lees meer:
0 reacties