Hato twijfelde niet over verlengen: "Ik heb genoeg te leren"

Jorrel Hato in actie namens Ajax
Jorrel Hato in actie namens Ajax Foto: © BSR Agency

Jorrel Hato heeft een contract tot 2028 getekend bij Ajax. Voor de jonge verdediger was er geen twijfel en hij voelt dat 'de wereld aan zijn voeten ligt.'

De contractverlenging van de verdediger werd aangekondigd met de slogan: 'de wereld aan je voeten'. Daar kan de verdediger zich wel in vinden. "Het voelt wel zo inderdaad. Als je op deze leeftijd al best wel wat dingen hebt meegemaakt. Ook heb bereikt, dan mag je het ook wel zo noemen dat de wereld aan je voeten ligt."

Bij het verlengen kende hij geen twijfel. "Ik ben trots op mezelf, maar ik voel ook dat anderen om me heen heel trots op me zijn. Ik weet van mezelf dat bij Ajax blijven goed voor mij is. Dit is pas mijn eerste echte jaar als basisspeler in de Eredivisie. Ik denk dat ik nog wel genoeg te leren heb, dus voor mij was de keuze niet moeilijk om bij Ajax te blijven."

Dat de club het zwaar heeft ondervindt ook Hato. "Als je ineens zo veel wedstrijden achter elkaar niet wint, dan denk je er wel eens anders over na. Alleen als je realistisch blijft, dan denk ik dat ik voor mijn leeftijd en ontwikkeling hier zeker nog goed zit. Ik ga ook wel rustig om met die aandacht. Ik probeer er niet te veel om te letten. Ik zie wel eens dingen voorbij komen en natuurlijk is het leuk als grote clubs interesse hebben, maar ik trek me daar niets van aan."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
Ajax
16:45
SC Heerenveen
zo
18/08
NAC Breda
16:45
Ajax
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
za
21/09
Go Ahead Eagles
20:00
Ajax
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
Bekijk de hele stand