Hato weet nog weinig van Potter: "Hij was ontslagen, toch?"

Jorrel Hato aan de bal
Jorrel Hato aan de bal Foto: © Pro Shots

Jorrel Hato vindt de rode kaart van Steven Bergwijn absoluut onnodig. Mede door het wegsturen van de aanvoerder kon Ajax amper een vuist maken tegen Excelsior.

"Ik ben chagrijnig", is de eerste reactie van Hato bij ESPN. "Ik baal van die penalty. Ik vind het geen rode kaart. Hij raakt hem, ja, maar hij hoeft toch geen rood te geven?", zegt Hato. "Als het zo is, is het zo. Ik ben geen scheidsrechter gelukkig. Hoe ik het op het veld zag, vond ik het te zwaar."

Weinig positiefs verder over de wedstrijd. "Misschien dat we zestig minuten met een man minder hebben gespeeld. Ik wilde eigenlijk nog de 3-2 maken, want we waren op het einde veel op hun helft", aldus verdediger. "Dat was een stukje mentaliteit. Meer positiefs kan ik niet zeggen, als ik heel eerlijk ben."

Graham Potter wordt misschien de nieuwe coach, maar onder de spelers lijkt dat nog niet echt te leven. "Wat ik van hem weet? Ik weet dat hij trainer bij Chelsea was, ontslagen toch? Verder geen idee", vertelt de verdediger. "Wij zijn daar niet mee bezig. Nog drie wedstrijden nu toch? Drie, ja. Daarin willen we vijfde worden, daar zijn we mee bezig."

Lees meer:
0 reacties