Heitinga kijkt tevreden terug: "Heel mooi en leerzaam seizoen"

John Heitinga bij Jong Ajax
John Heitinga bij Jong Ajax Foto: © Pro Shots

De Keuken Kampioen Divisie is ten einde voor dit seizoen. Op de toekomst speelde Jong Ajax vrijdagavond zijn laatste duel van dit seizoen thuis tegen De Graafschap. Op Ajaxlife blikt John Heitinga terug op zijn eerste seizoen als trainer.

De talenten van Ajax zijn zevende geëindigd, al hadden ze er meer van verwacht. Het elftal van John Heitinga kende een lastige start, maar in de tweede periode werd de weg naar boven gevonden.

Na de laatste wedstrijd blikt Heitinga terug op het gehele seizoen. "Als we terugkijken, hebben we een heel mooi en leerzaam seizoen gehad. Voor zowel de staf als de spelers was dit geweldig voor de ontwikkeling."

De oefenmeester heeft genoten van het seizoen. Ook benadrukt hij dat de Keuken Kampioen Divisie essentieel is voor Jong Ajax. "De KKD is belangrijk voor onze spelers, of voor jongens die tegen het eerste aan zitten en minuten nodig hebben. Een aantal jongens van Ajax 1 hebben een injectie gegeven, waardoor jongere spelers naar een hoger niveau konden."

Al met al was het een leerzaam seizoen voor de beloften. Hierin stond ontwikkeling centraal. Heitinga gaat er van uit dat hij ook volgend jaar weer voor de ploeg staat.

Brian Brobbey

Ajax wint voor 40 (!) keer je inzet

Ajax speelt zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 40 keer je inzet voor een overwinning van Ajax. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Ajax -
-
FC Groningen -
zo 21 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
Ajax -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
za 3 sep. 2022, 16:30
Eredivisie
Ajax -
-
SC Cambuur -
za 10 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
Ajax -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 1 2 3
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
Bekijk de hele stand