Heitinga 'not amused' na uitspraken Sneijder: "Moet eerlijk zijn"

Het is algemeen bekend dat Wesley Sneijder niet op zijn mondje is gevallen als analist. Naar aanleiding van een aantal uitspraken over Ajax-coach John Heitinga, tevens oud ploeggenoot van Sneijder, zou Heitinga niet blij zijn. Sneijder weet echter van niks.

Tijdens Veronica Offside vraagt Wilfred Genee of Sneijder nog gebeld is door Heitinga, waarnaar de oud-middenvelder duidelijk is. "Nee, maar dat hoeft toch ook niet?" Volgens Sneijder heeft hij namelijk niks schokkends gezegd, doelend op de uitspraak dat Heitinga niet houdbaar is als coach van Ajax. "Nee maar dat zien wij allemaal, toch?"

Vervolgens licht Sneijder zijn uitspraak toe. "Als je de hele situatie bekijkt, is het een onmogelijk verhaal. Onder deze voorwaarden moet hij het misschien zelfs niet eens willen." Genee haalt nogmaals aan dat hij uit kringen rondom Heitinga heeft gehoord dat de coach niet blij was met de uitspraken van Sneijder. "Hij was not amused over het feit dat jij dat gezegd had", aldus Genee.

"Dat mag", reageert Sneijder hierop. "Maar we moeten toch eerlijk zijn? Ik durf het ook tegen hem zelf te zeggen. Je kan moeilijk zeggen dat het goed gegaan is. Je hebt niet de beker geworden, bent geen tweede geworden en speelt niet de finale van de Europa League."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand