Henderson over band met Ajax-speler: "Kunnen het goed vinden"

Jordan Henderson en Steven Berghuis
Jordan Henderson en Steven Berghuis Foto: © BSR Agency

Sinds de komst van Jordan Henderson heeft de Engelse middenvelder een goede band opgebouwd met Steven Berghuis, zo vertelt de middenvelder in gesprek met Ajax. Beide spelers kampen met een blessure en dat heeft de ban tussen de twee bevorderd.

"We kunnen het goed met elkaar vinden. Veel van de jongens hier zijn best wel jong. Wij hebben wat meer dezelfde leeftijd, dus dat helpt denk ik. Sinds ik hier ben heeft Berghuis mij heel goed geholpen om mijn draai te vinden en om mij hier thuis te laten voelen. We praten veel over voetbal en hoe we beter kunnen worden. We doen allebei alles om zo snel mogelijk weer op het veld te staan. We hebben beiden goed getraind deze week, dus hopelijk kunnen we een positieve bijdrage leveren aan de wedstrijd dit weekend."

Henderson kampte met een blessure en is voor zijn blessure goed geweest voor twee assists voor Ajax. Toch heeft de Engelse middenvelder gemixte gevoelens over zijn prestatie. "Er zijn zeker positieve dingen, maar er zijn ook dingen die beter kunnen. Maar dat hoort bij het voetbal en waar we als team op dit moment staan. We hebben een jong team en ik hoop dat ze veel hebben geleerd de afgelopen tijd. We moeten dit seizoen goed afsluiten en het volgende seizoen fris starten."

Lees meer:
0 reacties