Henderson verbaasd door interview: "Een beetje een rare vraag"

Jordan Henderson baalt
Jordan Henderson baalt Foto: © Pro Shots

Ajax heeft in eigen huis duur puntenverlies geleden tegen NEC Nijmegen. Na afloop sprak Jordan Henderson met ESPN.

"Ik ben natuurlijk teleurgesteld dat we hier niet hebben gewonnen. Het is heel moeilijk te bevatten dat we hier geen drie punten pakken. We hebben zo hard gewerkt en het is altijd moeilijk om je weer op te laden als je midweeks al hebt gespeeld. Donderdag was het ook al lastig, maar we hebben echt alles gegeven. We konden het alleen niet volhouden tot het eind van de wedstrijd", zo analyseert de Engelsman de wedstrijd.

Henderson zelf leek de slotfase ook een lichte blessure te hebben. "Ik voel me goed. Ik had wel wat problemen in het laatste kwartier, maar ik heb er doorheen kunnen spelen. Ik weet ook niet wat de ernst van die blessure is op dit moment. In de komende dagen gaan we wat scans doen en dan kijken we hoe het vanaf volgende week weer gaat."

Ook werd hij gevraagd hoe het kan, dat het druk zetten in zijn tijd bij Liverpool zo veel beter ging dan bij Ajax nu. "Een beetje een rare vraag. Dit is een heel ander team, met heel andere spelers en een heel andere staf. Alles is anders, dus je kan dat niet van iedereen vragen. Jaren geleden waren we inderdaad geweldig met de hoge druk uitoefenen, maar alles is anders nu."

Lees meer:
0 reacties