Mike Verweij kritisch: "Hij is compleet genegeerd door Mislintat"

Sven Mislintat
Sven Mislintat Foto: © Orange Pictures

Volgens Mike Verweij had Ajax afgelopen transferwindow de kans om Jerdy Schouten naar Amsterdam te halen. Dat vertelt de Ajax-watcher in Kick-Off.

Volgens de journalist was het Richard Witschge die Schoutens naam opperde en hem aandroeg als versterking voor Ajax. De wensen van de techniektrainer van Ajax werden echter compleet genegeerd door technisch directeur Sven Mislintat, meldt Verweij. "Schouten zit bij hetzelfde managementbureau als de broer van Richard Witschge, Rob Witschge. Key Sport United heeft dat geloof ik. Hij wist dus dat Schouten op de markt zou komen en heeft heel hard geroepen: 'Haal die gozer!’ Hij is echter compleet genegeerd door Sven Mislintat."

Volgens Verweij is Schouten echter niet de enige speler die bij Ajax geopperd werd en die nu bij de concurrentie speelt. "Tadic is tijdens zijn vakantie compleet genegeerd en naar de uitgang geduwd door Mislintat. Daar had je nu Lang voor kunnen hebben. Of Calvin Stengs, die had je voor zeven miljoen euro kunnen ophalen bij OGC Nice. Feyenoord doet het, waarom Ajax niet?"

De journalist blijft doorgaan en noemt nog meer namen die niet naar de hoofdstad kwamen. "Nicolás Tagliafico hadden ze kunnen hebben en Luka Ivanusec is aangeboden. Het was allemaal aan dovemansoren besteed, omdat Mislintat zijn eigen netwerkje heeft."

Lees meer:
0 reacties