Hugo Borst: "Hij is het bewijs dat Ajax totaal geen team is"

Hugo Borst
Hugo Borst Foto: © Pro Shots

Ajax zit in een vormcrisis en dat valt ook de tafelgasten van Veronica Offside op. Zo had Michiel Kramer kritiek op Josip Sutalo en Hugo Borst vindt het zijne van Brian Brobbey.

Volgens Borst zit de centrale verdediger niet lekker in zijn vel. "Als ik naar die jongen kijk, dan zie ik gewoon een onzeker mens. Ik kan me ook niet voorstellen dat je Kroatisch international bent en dat ook zo speelt."

Volgens Borst is Sutalo typerend voor Ajax nu. "Hij is gewoon het bewijs dat Ajax totaal geen team is. Kennelijk is de communicatie hopeloos. Maar die jongen geeft echt absurde passes. Het slaat gewoon helemaal nergens op. Het kan gewoon niets anders zijn dan puur stress."

Ook Wim Kieft ziet een zwak Ajax, en haakt nog even in op Sutalo. "We kunnen wel blijven zeggen dat het een goede voetballer zal zijn, maar we zijn nu zes of acht wedstrijden verder en het lukt mij nog steeds niet om het te zien. Steijn heeft het dan ook verkeerd gezien. Het lijkt gewoon niet op Ajax. Het is wel opmerkelijk, want vanaf de jaren zeventig speelt Ajax al op een bepaalde manier. Dat zat er altijd in, maar nu is dat gewoon minder omdat ze met allemaal buitenlanders spelen."

Lees meer:
0 reacties