Humberto Tan: "Ik vind dat onbegrijpelijk, neem bijvoorbeeld Ajax"

De zomerse transferperiode is voorbij en Andries Noppert heeft zijn contract verlengt bij SC Heerenveen. Humberto Tan vindt het het onbegrijpelijk dat de doelman van Oranje op het voorbije WK geen transfer heeft kunnen maken.

"Ik vind het onbegrijpelijk dat Andries Noppert niet wegkomt", zegt Tan bij FC Afkicken. "Neem bijvoorbeeld Ajax, die die keeper uit de Bundesliga hebben gehaald voor in totaal bijna negen miljoen. Maar Noppert zou ook bij PSV of Feyenoord een hele goede keeper zijn. Bij Feyenoord ging het met Marsman zelfs over een keeper zonder contract, terwijl Noppert een keeper met WK-ervaring is!"

Het financiële aspect speelt ongetwijfeld ook een rol. "Ja, maar financieel en kwaliteit…", schetst Tan. "Het is een keeper met WK-ervaring, die zich heeft bewezen. Kennelijk is hij ook een penaltykiller, behalve dan op dat WK. Het is ook nog eens een leuke vent in de groep. Hij is lang en kan nog twee, drie jaar mee. Dat financiële zal voor clubs inderdaad misschien wel meespelen, maar hij wil wel heel graag."

Lees meer:
0 reacties