Huwelijk tussen Ajax en transferflop ten einde? "Voorakkoord"

Jorge Sánchez
Jorge Sánchez Foto: © Pro Shots

Het huwelijk tussen Ajax en Jorge Sánchez lijkt ten einde te komen. De Amsterdammers hebben een voorovereenkomst gesloten met Cruz Azul over een transfer van de 26-jarige rechtsback, meldt de Mexicaanse tak van ESPN.

Fabrizio Romano meldde begin mei al dat Cruz Azul bereid is ongeveer drie miljoen euro voor Sánchez te betalen. De 41-voudig Mexicaans international wist bij Ajax nooit door te breken, ondanks dat de club in 2022 vijf miljoen euro voor hem betaalde. Dit seizoen werd hij verhuurd aan FC Porto, waar hij ook geen basisplaats wist te veroveren. In eigen land hoopt Sánchez zijn carrière nu nieuw leven in te blazen.

Cruz Azul wil nu het seizoen is afgelopen definitief toeslaan en heeft al langer interesse in Sánchez. De Mexicaanse topclub moest de titel nipt aan Club América laten en wil de selectie deze zomer versterken. Volgens ESPN hebben Cruz Azul en Ajax inmiddels een 'voorovereenkomst' gesloten om Sánchez naar Mexico-Stad te halen.

Daarnaast is Cruz Azul dicht bij de komst van oud bekende, Giorgos Giakoumakis. De voormalig Eredivisie-topscorer zal overkomen van Atlanta United, dat ruim negen miljoen euro voor hem ontvangt.

Lees meer:
0 reacties