Ibrahim Afellay: "Dan heb je een grote kans dat Ten Hag terugkomt"

Ibrahim Afellay bij Studio Voetbal
Ibrahim Afellay bij Studio Voetbal Foto: © Studio Voetbal

Er is nog altijd geen duidelijkheid over wie er voor de groep staat bij Ajax komend seizoen. Ook aan tafel bij NOS Studio Voetbal zijn de meningen verdeeld.

Ibrahim Afellay is er nog steeds van overtuigd dat een terugkeer van Erik ten Hag het beste is. "Als je iets meer geduld hebt, heb je een grote kans dat Ten Hag terugkomt", stelt hij. Van Graham Potter, wiens naam ook meermaals wordt genoemd, is hij minder fan. "Hij heeft het bij Brighton inderdaad geweldig gedaan. Maar bij Chelsea met meer budget was het niet goed. Ajax moet gaan voor vertrouwde mensen gaan die Ajax een warm hart toedragen. Dit jaar hebben ze de club weggegeven aan buitenlanders en we hebben allemaal gezien hoe dat is afgelopen."

Ook Rafael van der Vaart is geen fan van de Engelsman. "Ik weet het niet. Hij heeft het goed gedaan bij Brighton, maar bij Chelsea was het helemaal niks", stelt hij. Arno Vermeulen, die ook aan tafel zit, is het met beide heren eens en vind ook dat Ten Hag terug moet keren. "Ajax wil toch liever Ten Hag terug. Je hebt het probleem dat ze de FA Cup-finale nog hebben. Dus moeten ze daarop wachten. Ik denk dat hij het wel wil. Alex Kroes heeft verbinding met SEG, waar hij eigenaar van was. Ten Hag staat daar ook onder contract. Hij zorgt er echt wel voor dat Ajax binnen een of twee jaar weer in de top van Nederland zit."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
Ajax
16:45
SC Heerenveen
zo
18/08
NAC Breda
16:45
Ajax
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
za
21/09
Go Ahead Eagles
20:00
Ajax
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
Bekijk de hele stand