'Ihattaren bedreigt om vriendin': "Ex van voormalig beste vriend"

Mohamed Ihattaren
Mohamed Ihattaren Foto: © Pro Shots

Opnieuw een extra hoofdstuk omtrent Mohamed Ihattaren aan wat je toch wel een soap mag noemen. De Ajacied zou namelijk geen bedreigingen ontvangen vanuit het criminele circuit, maar de reden zou in de relationele sfeer liggen.

"Een aantal weken geleden bracht ik dat Mohamed Ihattaren een nieuw liefje heeft, namelijk de ex-verloofde van zijn voormalig beste vriend en college Zakaria Aboukhlal", brengt Yvonne Coldeweijer naar buiten. "Sindsdien is Mohamed niet meer bij Ajax verschenen en werd er erg mysterieus gedaan over zijn verdwijning. Ajax bracht naar buiten dat Mohamed niet fit zou zijn, maar er gingen wat geruchten over bedreigingen in de relationele sfeer."

"John van den Heuvel bracht gisteravond het nieuws dat de relatie met Yasmine (die trouwens pas 17 jaar is), volgens de politie voor bedreigingen vanuit de criminele sfeer heeft gezorgd", gaat de roddelqueen verder. "Politie wilde dit, volgens John, eerst verder onderzoeken en hoopte dat in deze afkoelingsperiode de dreiging zou afnemen.

"De zorgen bij met name de recherche werden vergroot toen zij waarnamen dat personen met criminele antecedenten in de omgeving van Mo en zijn familie verkeerden", aldus Coldeweijer.

Ihattaren zelf liet eerder al via sociale media al weten dat de bedreigingen niet uit het criminele circuit afkomstig waren. "Wat kan ik soms toch om de media lachen", reageert Ihattaren op een social media-post van een familielid. Dat familielid schreef eerder: "Wij hebben niks met criminaliteit en bedreigingen te maken en staan altijd supersterk. Healthy en soon back little brother, we are fine. Geloof niet alles."

Mohamed Ihattaren
Ihattaren: "Niks te maken met criminaliteit, geloof niet alles" Lees ook
Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 21 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
Ajax -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
za 3 sep. 2022, 16:30
Eredivisie
Ajax -
-
SC Cambuur -
za 10 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
Ajax -
-
SC Heerenveen -
zo 18 sep. 2022, 16:45
Eredivisie
AZ -
-
Ajax -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 2 6 6
2 PSV 2 6 6
3 Excelsior 2 4 6
4 FC Twente 2 4 6
5 AZ 2 3 6
Bekijk de hele stand